Om Bandet

Remington Steele Band:

Anders Lindh – Sång
Caroline Jensen – Sång
Niklas Runeskär – Trummor
Fredrik Nilsson – Bas
Johan Rosth – Klaviatur
Lasse Rohlin – Gitarr

Vi spelar gärna på bröllop vilket vi har stor erfarenhet av. Ofta samarbetar vi då med den oerhört proffsiga och väletablerade bröllopsfotografen Hélena Parmér. Tillsammans med henne bokar ni oss och får ett sedan länge väl fungerande samarbete i ett paket.

Livebandet Remington Steele Band bildades 1995 med inriktning på akustisk musik. Till en början bestod spelningarna mestadels av privata fester och bröllop. Efter en tid väcktes intresset av en offentlig publik med krogspelningar och företags event som resultat.

För att möta efterfrågan på större evenemang så togs beslutet att utöka ljudbilden, och fler medlemmar togs in. I början av 2000-talet blev Remington Steele Band ett fullskaligt coverband/liveband med siktet inställt på bröllop, after-ski, after-beach och professionella krogspelningar.

Idag har Remington Steele Band ett spelschema som sträcker sig över hela året, med allt från privata tillställningar till stora evenemang på krogar och kryssningsfartyg.

Remington Steele Band som utgår från Stockholm kan alltid erbjuda och anpassa sig efter kundens önskemål, både vad det gäller musikval och storlek på bokning. Hela bandet lägger stort värde i att ”alla ska vara nöjda”.

Fantastisk upplevelse att åka på båten Vindhem och få åka i skärgården. Dessutom spelade bandet Remington Steele. ..sjukt svängigt och party! Tack för en oförglömlig kväll!

Katja Niemi

Galet drag när ett av mina favoritcoverband lyfte vår årliga julfest

Jacob Hård, SVT-sporten

Vi har hyrt Remington vid flera företagsevenemang och alltid varit lika nöjda!

Lemontree på Café Opera

Jag går ofta på Engelen och det är många bra band där. Men i mitt tycke är Remington Steele det bästa!

Johnny Ivarsson